Gongbad Sön 14/1 & YinYoga “After Work” Fre 19/1 kl 16.30!

Vi vill önska dig en riktigt god fortsättning på det nya året och starta upp med två sköna avkopplande workshops redan nu i januari!

  • Gongbad med Mattias Sundman ges söndag 14.e jan kl 16.30-19.30. Detta är en stående workshop på vårt schema (efter önskemål) och 3 timmar som gör underverk. Du vilar till vibrationerna från gongen på de sköna ullyogamattorna. Vi inleder med mjuk yoga som alla kan göra. Pris: 700 kr. Läs mer & boka här.
  • YinYoga After Workshop är en ny workshop hos oss som ges fredag den 19:e jan kl 16.30-19.30. där du får möjlighet att börja helgen på bästa sätt. 3 sköna timmar med mjuk yinyoga för en flexibel rygg, mindre stress och övningar som går djup in i leder, ligament och bindväv. YinYoga är en långsam och meditation yogaform. Där du stannar länge ca 3 min i varje positioner och andas på djupet. Inga förkunskaper behövs. Lärare: Marja Norlin. Pris: 650 kr. Läs mer & boka här.

Dessutom massage & terapi i full gång i studion & du har väl inte missat att vi har ett skönt Spa- och YogaRetreat i Saltsjöbaden 27-28:e jan. Läs mer här!

Har du frågor tveka inte att maila oss på info@yogamana.se eller ring/sms:a 0706-270530.

Vi ses!

www.yogamana.se 

Danderydsgatan 2, Stockholm

Gongbad på YogaMana med Mattias Sundman
Marja Norlin lärare i yinyoga på YogaMana
Vill du få senaste nytt skickat till dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *