“Från Nyhetsankare till Yogaguru” – Ulf Wallgren på YogaMana 17:e mars kl 10-13!

Möt Ulf Wallgren, Sveriges televisions förre nyhetsankare som efter 40 år som nyhetsjournalist och 30 år på bland annat Aktuellt och Rapport lämnat sitt jobb för att bli lärare i Mediyoga, medicinsk yoga! Hans byta av livsinriktning har väckt stort gensvar hos tusentals människor på Facebook och Instagram. Teve, radio och flera av våra stora dags- och veckotidningar har skrivit om hans nya liv.

Nu har du chansen att få lyssna till Ulf’s spännande resa.Under denna workshop berättar han med stor humor och värme om vad yogan har betytt för honom och inspirerar dig till att bli mer medveten om vem du är och vad du innerst inne önskar med ditt liv.

Ulf är välkänd för att förmedla insikter som hjälpt många människor att må ännu bättre och få ett kärleksfullt liv i balans. Ulf leder dig även i ett mjukt och avstressande yogapass i Mediyoga. Inga förkunskaper av yoga behövs för att delta. Ulf arbetar idag heltid med yoga och är en mycket omtyckt yogalärare som inte bara håller klasser utan även föreläser på företag och reser landet runt där han berättar om sitt nya liv i yogans tecken.

Välkommen till härlig föreläsning & MediYoga med Ulf Wallgren!

Tid: Lör 17:e mars kl 10-13

Plats: YogaMana, Danderydsgatan 2, Stockholm

Frågor: info@yogamana.se

Pris: 750 kr

LÄS MER & BOKA DIN PLATS HÄR

Vill du få senaste nytt skickat till dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *