Suna Senman

Suna Senman är transformation coach med mastutbildning i social work med psykoterapi inriktning från New York University med över 30 års erfarenhet inom samtals terapi och kroppsbehandlingar. Hon har genomgått flertalet utbildningar inom många olika terapimetoder och är även utbildat i kinesiologi, reiki healing och Integrated Energy Therapy (IET).
Som ung bodde och arbetade hon i Sverige där hon även genomgått sin gymnasiala utbildning. Därefter flyttade hon till USA för vidareutbildningar och jobb under ca 30 år där hon haft sin huvudsakliga verksamhet i New York området. Sedan år 2015 bor Suna åter i Sverige där hon arbetar men också delvis har sina familjeband.
Hennes långa och djupa erfarenhet av arbete med människor har lett till att hon utvecklat en stark intuitiv förmåga och under en behandling använder Suna de kunskaper och metoder som behövs och passar individen där och då. På ett djupare och mer andligt plan hjälper Sunas behandlingar dig att frigöra blockeringar som står i vägen för din livskraft, innersta väsen och huvudsakliga fokus i livet. Samtal varvas ofta med kroppsterapi vid behov.
Hos YogaMana ger Suna behandlingar i sk. Healing massage, klassisk massage & samtalsterapi. Sessionerna sker på svenska eller engelska, franska eller spanska.
Priser:
Massagebehandlingarna: 850 kr för 60 min.
Samtalsterapi: 900 kr för 60 min. Klippkort om 5 ggr kostar 4250 kr.

Välkommen till djupgående samtal och behandlingar.