Marja Norlin

Marja Norlin har praktiserat och undervisat yoga sedan år 2010. Hon har genomgått flertalet lärarutbildningar bland annat “My Spirit-yoga” i Stockholm hos Minanda Fritz, yin- och restorative yoga hos Magdalena Mecweld och även gravidyoga hos Sofia Norén. I sina utbildningar har hon inte bara fått med sig kunskaper om yoga utan även ett rikt innehåll av verktyg att använda även utanför yogasalen.

I Marjas klasser tillåts du släppa alla spänningar och hamna i ett skönt lugn. Marja är känd för sitt mjuka och inkännande sätt att förmedla yogan på.

“I min yinyoga läggs fokus på bindeväv, leder och ligament. Där är vi ofta stela. Genom att andas långa djupa andetaget i positionerna aktiverar vi parasympatiska nervsystemet och blir lugna. Detta gör i sin tur att vi ofta sover bättre och eventuell oro och värk brukar minska ganska snart. Att få balansera det som blivit obalanserat är en gåva”.

Marja är aktuell med YogaManas YinYoga på tisdagar kl 20.00-21.15 samt fredagar kl 12.00-13.00. Marja leder även workshop i högkänslighet på YogaMana. I dessa klasser och kurser tillåts du att vara till 100% dig själv.

Välkommen till sköna klasser för ökat inre lugn!