Mari Ljungqvist

 

Mari Ljungqvist: har sedan år 2003 framgångsrikt arbetat som terapeut för enskilda klienter, par och grupper. Hon använder sig av ssykosyntes som är en utvecklingsorienterad psykologi som fokuserar på det friska i varje individ. Brister och tillkortakommanden ses som en stor utvecklingspotential och den fria viljan är central i psykosyntesen. Mari ger utvecklande sessioner hos YogaMana på Östermalm för enskilda, par eller grupper med mycket goda resultat.

Hos YogaMana erbjuder Mari sessioner i psykosyntesterapi (även för par). Psykosyntes är en utvecklingsorienterad psykologi som fokuserar på det friska i varje individ. Brister och tillkortakommanden ses som en stor utvecklingspotential och i varje problem vi upplever finner vi fröet till personlig utveckling och mognad. I psykosyntesen är det vår egen vilja som är den största drivkraften.

Tidigare klient säger: ”Jag började hos Mari då jag hade tappat lusten på livet och att leva. Utan terapi hos Mari vet jag inte om jag hade klarat det. Jag är extremt tacksam och jag har svårt att sätta ord på allt det har gett mig, jag har fått livet tillbaks och lusten att leva igen” – Charlotte, 37 år, chef på finans företag.

Pris: 850 kr/60 min. Betalas med kort på plats eller förskottsbetalning om 5 ggr a’ 60 min = 3700 kr

Bokning: görs direkt till Mari på ljungqvistmari@gmail.com eller 070-7654044. 

Välkommen till utvecklande sessioner!

Bokning av session görs på ljungqvistmari@gmail.com eller ringa/sms:a på 070-7654044.