Linn Hansson

Linn Hansson har utövat yoga under mer än 20 års tid. Hon har har i grunden en hathayogautbildning certifierad av Yoga Alliance och har därefter fortsatt att vidareutbilda sig inom yoga, meditation och pranayama (andningsteknik). Hennes expertis är främst inom hatha- och yin-inspirerade klasser med fokus på teknik, linjering och stabilitet i positionerna. Linn’s klasser är välkända för att präglas av en djup närvaro och värme. Hon förmedlar yogan i ett lugnt tempo så att alla deltagare ska kunna följa det egna andetaget, finna närvaro och en djupare kontakt med sig själva även i de mer utmanande positionerna.

Med en framgångsrik karriär inom investment banking har yogan gett henne en ytterligare och mycket viktig dimension i livet:

“Jag känner en enorm tacksamhet att ha funnit yogan. Yogan har gått från att för mig bara vara en fysisk aktivitet till att bli en del av mitt liv på många olika plan. Den hjälpte mig bland annat tillbaka efter en utbrändhet och jag har idag lättare att skapa balans i min tillvaro och finna ett inre lugn  –  mycket tack vare yogan”. 

Linn är aktuell med YogaManas “Hatha Yoga för Män tisdagar kl 07.15-08.15.

Vi välkomnar ALLA män som är nyfikna på yoga, vill bli mer flexibla, lugna och närvarande till kursen!