Jenny Horn

Jenny Horn är utbildad lärare i kundaliniyoga enligt Yogi Bhajan. Hon började yoga år 2006 och upplevde snabbt att här fanns redskap som påverkade henne djupt och genomgripande. Att börja med yoga blev en brytpunkt i livet och idag är Jenny utbildad och verksam som lärare i kundaliniyoga och yinyoga.

Jenny menar att yogan innehåller många olika dimensioner. En aspekt är att den hjälper oss att få en stark och smidig kropp medan en annan är de kraftfulla mentala tekniker som hjälper oss att hantera vardagen och livets påfrestningar med större lugn, tillförsikt och inre styrka.

“Yoga får aldrig handla om prestation, utan vi söker ett lyssnande förhållningssätt där vi känner in både när vi behöver en utmaning och när vi ska ta ett steg tillbaka. Det är först genom att träna oss på att lyssna inåt som vi kan hitta vår egen sanning och se vad vi verkligen vill och behöver för att utveckas och må riktigt bra.”

Jenny är även utbildad klassisk gitarrist och använder gärna sitt instrument för att leda mantrameditationer under yogaklasserna.

På YogaMana är Jenny just nu aktuell med kundaliniyoga onsdagar kl 18.45 som hon leder tillsammans med Helene Lind från och med v.44 -2017.

Välkommen till sköna yogaklasser!