Emil Flink

Emil Flink utför klassisk- och medicinsk massage liksom naprapatiska behandlingar på YogaMana. Emil är certifierad massör, har idag gått 2,5 år av 4 på naprapathögskolan och framgångsrikt behandlat hundratals klienter. Emil ser hälsa utifrån ett helhetsperspektiv där individen alltid är i fokus.

”Hela mitt liv har jag sportat och därigenom fått lära mig vikten av att ha en välfungerande kropp. Att få arbeta med klienter och hjälpa till med att stötta kroppens egen självläkning känns för mig otroligt viktigt och det var en av anledningarna till att jag valde att utbilda mig till naprapat. Jag ser på hälsa utifrån helhet, där alla aspekter spelar in. Med dig i fokus jobbar vi tillsammans mot ett gemensamt mål. Vare sig ditt mål är att stressa ner, och få en avslappnande massage eller återställa ett muskulöst problem.”

Röster från tidigare klient: ” Wow, Emil’s behandling hjälpte mig något enormt. Jag hade en extremt stel rygg och ont i nacken efter en bilolycka. Efter endast en behandlingar var jag betydligt bättre och idag har jag inga känningar överhuvudtaget – Christine Eriksson

För att boka naprapatisk behandling eller medicinsk massage klicka här.

Läs mer om Emils behandlingar här.

60 min kostar 750 kr. Klippkort om 5 ggr kostar 3400 kr. Betalning sker på plats med kort och ges på YogaMana, Danderydsgatan 2, Östermalm.

Varmt Välkommen!