Cecilia Humble

Cecilia Humble är internationellt certifierad yoga- och meditationslärare inom kundaliniyoga från Stockholms kundaliniyogainstitut och yinyogalärare från Magdalena Mecweld’s utbildningar. Utöver yogan är Cecilia även certifierad löpcoach och professionell coach på ACC-nivå.

Yoga, meditation och mental träning har funnits i Cecilias liv sedan 1993. Att så småningom utbilda sig till kundaliniyogalärare kändes som ett självklart och naturligt steg i livet. Cecilia brinner för att hjälpa människor att hitta sin egen kraft och utvecklas genom yogans alla fantastiska verktyg. Och det gör hon där hon är, på yogamattan, som löpcoach eller i podden Yogiskt som hon driver tillsammans med kollegan Jenny Andersson.

“Yoga är verkligen en otrolig skattkista för välmående, närvaro och avslappning! Roligt, härligt, innerligt och ja, till för alla! Välkommen till en underbar start på morgonen!”

Cecilia är aktuell med YogaManas kurser “Yoga med Yogiskt” som ges kvällstid: onsdagar kl 19.15-20.30 liksom på morgonen: torsdagar kl 07.15-08.15. Kurserna leder hon tillsammans med sin “poddkollega” och vän Jenny Andersson.

Välkommen till sköna kurser med Yogiskt!