Alexandra Ek

Alexandra Ek: är terapeut och lärare i MediYoga med utbildning från MediYoga Institutet i Stockholm. Alexandra har genomgått flertalet fördjupningsmoduler inom ex MediYoga för det kvinnliga hormonsystemet (via Ellen Engvall), Mindfulness och MediYoga ( via Sara Emilione) och är Diplomerad Mindfulnessinstruktör (från Mindfulnessgruppen). Alexandra har även en akademisk bakgrund inom lungforskning från Karolinska Institutet i Stockholm med bland annat en PhD och Fil Mag examen i bagaget.

Under hennes tredje förlossning år 2006 fick hon via yoga och mindfulness en djup kroppsmedvetenhet och insikt om kroppens inneboende intelligens och började straxt därefter att fördjupa sig i dessa spännande verktyg.

Alexandra har sista åren lett många uppskattade MediYoga klasser på flera av Stockholms populäraste studios liksom yogaretreat i Salthamn på Gotland.

Alexandra är aktuell med YogaManas populära kurser i “Strålande kvinna – Hormonbalans” på tisdagar kl 18.00-19.30. Alexandra leder även MediYoga Helhet på onsdagar kl 17.00-18.15 me start 19/4-17.